Jsme tady pořád, i když nás je málo vidět :-)

Čtyři roky uběhly jako voda a máme tady opět komunální volby. Jsme si vědomi, že jsme vás dostatečně během té doby neinformovali o naší práci. Všichni členové spolku Za lepší obec pracují pro naše město ve svém “volném čase”, tj. až po zaměstnání, díky tomu se prezentace naší činnosti stala slabou stránkou našeho uskupení. Budeme se to snažit v budoucnu co nejvíc napravit.
Proto během nadcházejících dní budeme dohánět informační manko a pokusíme se shrnout, co se za poslední 4 roky  vedení města (radě a zastupitelstvu) podařilo.

Nyní nám dovolte, abychom vám představili naše kandidáty do obecního zastupitelstva. Drobné změny na kandidátce nastaly proto, že někteří to letos zkouší pod křídly hnutí STAN či strany ČSSD. Držíme jim palce, protože lidí, co chtějí dělat pro město není nikdy dost. My ostatní se budeme i nadále snažit pod hlavičkou spolku pracovat pro město, jež je naším domovem, neboť nás to stále zajímá a baví.

Jako spolek se scházíme celé volební období, i když je pravdou, že COVID nám to dosti znesnadnil. Webové stránky jsou přístupné od našeho založení, nestydíme se za naši minulost a doufáme v další a lepší budoucnost obce jako celku.

Proto vás všechny vyzýváme, abyste přišli k volbám a dali najevo svůj názor. Účast je nejdůležitější – dáváte jí najevo, že vám není lhostejný směr, kterým se naše město ubírá.